Köpa krossad is

Köpa krossad is

Champagne-removebg-preview

Att köpa krossad is

Vad är väl en fest utan krossad partyis? Det är viktigt att sätta rätt stämning för sin fest, och krossad partyis gör exakt det. Den är idealisk för att snabbt kyla ner dryck, vilket är perfekt för cocktails, läsk, saft, mocktails eller andra drycker. Skapa den perfekta atmosfären och få drycker att se mer inbjudande och svalkande ut!

isJouren finns till ditt förfogande om du behöver köpa krossad is. Är du osäker på hur mycket du borde beställa svarar vi gärna på dina frågor och hjälper dig uppskatta mängd.

Lila drink med krossas is
Rosa drink med lime

Krossad partyis

Oavsett om du planerar ett barnkalas, en parmiddag eller ska hålla ditt livs bröllopsfest slår krossad partyis aldrig fel. Du kan använda den både som en drinkingrediens och för att kyla mat. Det är väldigt praktiskt om du ska servera mat som ska stå framme under festen och måste hållas kall för att vara fräsch.

Eftersom krossad partyis inte är frysbar så som våra isbitar är har den inte samma hållbarhet. Men låt dig inte avskräckas av det! Den kyler otroligt effektivt och du kommer kunna hålla dina gäster glada och nöjda. Vill du att saften ska bli kalasets höjdpunkt eller drinkarna det som gästerna pratar om länge efteråt? Köp krossad partyis!

Köp krossad partyis hos oss på isJouren

För att vara säker på att du har is för alla olika syften rekommenderar vi dig att köpa både krossad is och vanliga isbitar. Då har du för alla användningsområden och behöver inte oroa dig för att du ska stå utan. Skulle du märka att du har köpt för lite när festen väl är i gång erbjuder vi hemleverans till din dörr dygnet runt. isJouren finns alltid här för att hjälpa till!

Vacker orange-röd drink med jordgubbar och grönt

Säkerställ isförrådet utan ansträngning - leverans till din dörr!