Beställa is i Stockholm!

Beställa is till festen

Att ha en tillställning ska vara roligt, men kan ibland bli stressigt när du ska se till att alla detaljer är på plats innan gästerna kommer.

En av de viktigaste sakerna att fixa med är att se till att du har tillräckligt med is, så att du kan vara säker på att både dryck och mat håller sig kall och fräsch.

Här kommer vi in i bilden! isJouren finns här för att du ska ha tillgång till högkvalitativ is till dina fester och evenemang, oavsett om du är en privatperson eller ett företag.

Beställa is och hämta själv

Beställer du is från oss kan du vara säker på att du får is utan bismak som passar till alla tillställningar. Vi erbjuder en enkel och smidig beställningsprocess och hjälper dig gärna om du är osäker på hur mycket is du vill köpa.

Vi har full förståelse för att det kan komma situationer när du inser att du behöver mer is än du först tänkte – inga problem! Märker du att du behöver mer under festens gång har vi hemleverans direkt till dörren, dygnet runt i Stockholm och närförort.

Du kan även välja att hämta upp isen på Söder Mälarstrand 25. Glöm inte att ringa minst en timme innan avhämtning så vi hinner förbereda din beställning. Att beställa is i Stockholm har aldrig varit enklare!

Beställa is online är enkelt

Vi finns här för att ge dig bästa möjliga service.

Som din isleverantör i Stockholm finns vi alltid tillgängliga så att du ska kunna lägga din beställning när det passar dig.

Du kan kontakta oss per telefon eller E-post.

Beställ din is från oss idag och låt oss hjälpa dig göra ditt evenemang till en stor succé.

Beställa is i Stockholm

Att beställa is ska vara enkelt, därför får du leverans till din dörr – dygnet runt!
Kontakta oss, så sköter vi resten.

Förbeställ gärna din is då vi inte erbjuder drop-in​
i annat fall, ring minst en timme innan avhämtning​.

Adress

Söder Mälarstrand 25
118 25 Stockholm

E-post

info@isJouren.se
Glöm inte bifoga mobilnummer

Öppet

Alla dagar, dygnet runt