KÖPA MYCKET iS

Om du behöver köpa mycket is


Att anordna en större fest innebär att du behöver mer is. Det kan innebära mer jobb för dig, men vi finns här! Vi erbjuder is i storlekar om 10, 15, 20 och 25 kg så att du kan välja det som passar bäst för din fest. Du behöver inte heller oroa dig över att behöva bära hem allt själv från affären, utan vi levererar det direkt till din dörr!

Köpa is i storpack

När du ska ha en fest eller större tillställning är det viktigt att ha tillräckligt med is. Hos oss kan du köpa is i storpack för att vara säker på att den räcker till allt du behöver den till och att ingen kommer bli utan en iskall drink. Välj det av våra storpack som passar dig bäst och njut av kvällen utan att behöva oroa dig för att isen ska ta slut!

Vi kör – så du slipper

Du har alltid alternativet att få isen hemlevererad oavsett tid på dygnet. Bor du i Stockholm eller närförort finns vi tillgängliga och rycker alltid in om du kommer på att du har glömt att köpa is eller om den skulle börja ta slut. Slipp stressen att åka till affären mitt i allt – vi hjälper dig att göra din tillställning minnesvärd!

Slipp stressen att isen ska ta slut - beställ idag!