KÖPA iS TiLL FEST STOCKHOLM

Om du vill köpa is till fest i Stockholm


En stor del av festplaneringen är att se till att skapa en minnesvärd upplevelse för gästerna. Och vad är viktigare än att servera kalla och goda drinkar? Vi på isJouren finns här för att hjälpa dig med detta och står alltid till tjänst om du behöver köpa is till en fest!

Vår is passar till alla typer av fester, från mindre middagar med några få utvalda till stora företagsevent. Vi erbjuder dig möjligheten att välja bland olika paket och svarar gärna på dina frågor om vilka mängder du förmodligen behöver. Oavsett om du behöver lite eller mycket is finns vi här för att tillgodose dina behov.

Att köpa is till fest av oss

Vi har en enkel beställningsprocess som antingen sker via vårt kontaktformulär, telefon eller E-post. Du får snabb leverans direkt till dörren och kan välja den tid som passar dig och din festplanering bäst. Leveransen kan göras till din hemadress, en festlokal eller annan plats du väljer. isJouren vet att tiden är värdefull när du ska planera och förbereda din fest och gör allt för att beställnings- och leveransprocessen ska gå smidigt.

Vill du hellre hämta upp din beställning själv kan du göra det på Söder Mälarstrand 25 i Stockholm. Se bara till att ringa minst en timme innan du vill hämta så att vi får möjlighet att förbereda din beställning och se till att du får med allt.

isJouren hjälper dig med festfixandet

Välj att köpa is till fest i Stockholm från oss – så att du kan fokusera på annat! Det är mycket annat som ingår i förberedelserna. Du kanske ska fixa dekorationer, mat och lekar/aktiviteter. Vi finns här för dig så att du kan släppa den delen av festfixandet som har med is att göra så att du kan säkerställa att din fest blir en succé!

Vi hjälper dig med festfixandet - få isen direkt till din dörr!